Allergiediëtisten: gespecialiseerd in allergie, intolerantie, coeliakie en fodmap.
Ledenfeest AllergieDiëtisten

Ledenfeest AllergieDiëtisten


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Af en toe is het nodig om onze leden ook eens voor de schermen in de watten leggen en middels ons ledenfeest, stel ik ze graag aan jullie voor.

Jullie weten al dat we met 5 diëtisten, verspreid over het Vlaamse land een VZW opgericht hebben, de “AllergieDiëtisten”, waarvan jullie hopelijk al menig blog gelezen hebben. We werken al enkele jaren samen, hebben een website rond voedselallergie en intolerantie opgebouwd, al een heel arsenaal dieetbladen en receptenbundels uitgewerkt en organiseren voor de derde keer dit jaar een opleiding voor onze collega’s.

Sinds 1 jaar hebben we ons netwerk uitgebreid met 17 diëtisten die, na het volgen van onze tweedaagse basisopleiding en de praktische uitwerking van casussen tijdens de intervisies, hun expertise in voedselallergie en – intolerantie aangescherpt  hebben.

Jullie vinden onze leden terug op onze website: https://www.allergiedietisten.com/wie-zijn-wij/de-allergie-dietisten/

Om ons ledenfeestje goed voor te bereiden, hebben we vooraf een enquête opgesteld waarin de verwachtingen, het gebruik van het professioneel luik, onze tools, intervisies, opleidingen … bevraagd werden.

Nadat de acties van 2017 besproken werden, lichten we bij een lekker alcoholvrije aperitief (tournée minerale is net gestart J) en enkele hapjes onze werking en onze plannen van 2018 toe.Hier volgen enkele sfeerbeelden:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geïnspireerd en met een goedgevulde goodiebag ging iedereen naar huis.

Wil jij je ook verder verdiepen of specialiseren in voedselallergie of -intoleranties, wil je ook deel uitmaken van ons netwerk, twijfel dan niet en schrijf je nu in voor onze bijscholing:  https://www.allergiedietisten.com/bijscholingen/

 

Kris

Onze maandelijkse tips ontvangen?

Je kan hier onze privacyverklaring nalezen


Professioneel advies nodig?

Maak nu een afspraak met een van onze diëtisten!