Allergiediëtisten: gespecialiseerd in allergie, intolerantie, coeliakie en fodmap.
Het bakplan

Het bakplan


Tijd voor een nieuw blogbericht! En wat voor één, want ik heb leuk nieuws om te delen met jullie!

Ik vertelde een tijdje geleden al dat mijn herwonnen energie (met dank aan glutenvrije voeding) resulteerde in meer tijd in de keuken. De eerste stapjes richting een foodblog op Instagram werden gezet.

En wist je trouwens dat deze blog (@mijn_glutenvrije_keuken) binnenkort al 1 jaar bestaat? Een jaar in het teken van gerechtjes uitproberen, opnieuw proberen, fotograferen (dit is voor mij nog de grootste opdracht!) en de receptjes uitschrijven. In mijn blog deel ik met alle plezier tips, nieuwe producten en gerechtjes met jullie.

Geloof het of niet, maar na een jaar krijg ik er nog steeds niet genoeg van 🙂

Daarom kwam ik dan ook op het idee om met een zijprojectje te starten. Nog steeds iets met eten, glutenvrij en jawel, vanuit mijn keuken 😉 Het project kreeg de naam Het bakplan! Je hoort het al, iets met glutenvrij gebak. Denk koekjes, taartjes en meer! Er kan immers nooit genoeg glutenvrij lekkers zijn op deze wereld, toch? 😉

PS: momenteel is het nog niet mogelijk om te bestellen maar je kan alvast mijn facebook- en instagrampagina volgen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe info! Je vindt ons terug onder de naam Het bakplan.

Hopelijk tot snel!

Tess

Onze maandelijkse tips ontvangen?

Je kan hier onze privacyverklaring nalezen

Professioneel advies nodig?

Maak nu een afspraak met een van onze diëtisten!